I helgen händer det.....

Den 26/9-2009
Alltså på lördag är det bilträff i Luleå på biltema.
Det kommer att vara pris utdelningar för bland annat snyggaste bil.

Mullers , Englunds kommer vara där och ställa ut sina nya  bilmodeler.
Så är du intresserad av att ställa ut ditt vrål åk eller bara vill ha en trevlig dag och kolla på fina bilar var där. Ta med familjen och gör det till en familje dag.
Förhoppningsvis blir vädert super.

För mer info prata med Johanna.
http://johannanordgren.bloggagratis.se/


(lånade denna bild.. tack)


Kukeli ku klockn är sju eller inte..

God morgon på er blogg läsare...
Ja gårdane blev nästan som planerat.. vi åt tacos.. men inga tända ljus...+ att Dan var här.
Men det var mycket trevlig ändå...
Skulle till Siknäs i dag .. men min hals gör så fruktansvär ont .. plus att jag inte kan prata.. så jag stannade hemma.. när Magnus åkte sju i morse... men sen ringde mamma och då vart jag så sugen på att åka plus att halsen har blivit lite bättre.. så nu ska jag bara lyckas fixa mig  till siknäs.. lutar åt att åka buss...det var ju ett tag sen så det kan bli spännande..

Nu är Jag tillbacka.. igen =0)

Nu börjar hösten krypa sig på och man sitter mer inne framför datorn och uppdateringarna blir bättre ( FÖR HOPPNINGSVIS)
Mycket har hänt och ändå inget... Har jobbat , bott i Siknäs hos mamma och pappa i två veckor medans det var utomlands...Bråkat med syrran blivit vänner igen.. Varit till Sunderbyn och träffat docktorn beställ ny tid... så innan jul ...kommer jag att göra det...(Visa där ut vet vad jag menar och ni andra får vänta och se =0P)
Men annars är livet sig ganska likt.. kör fortfarande den gamla opel... Mb står kvar i verksatn i Siknäs ... Vi går våra promenader... men har börjat äta GODIS igen.. tyvär..
Å så har våran bärbara dator blivit infekterad av ett virus.. så nu måste jag  sitta i gäst rummet vid den statsonära...

I helgen ska vi då..
¤ Tända ljus mysa och troligen äta Tacos.
¤ Lägga plattor hos Tommy och Karin , äta middag hos Mamma och pappa.
¤ Gå ut i skogen.. förhoppnigs  vis med Johnny , Susann , Felicia och Lilo... Annars så går vi själva...

Å i går blev jag bjuden på Tapperwer party av Madde en trappa ner... den 29... ska fråga någon som vill gå med mig är inte kul att gå själv..

RSS 2.0