ryggen av..

Ja nu är min rygg helt av.. det är säkert.. måste göra något åt det.. men vet inte vad. Suck suck..
Ska bara äta frukost sen så åker vi till Siknäs...Magnus är kanske ledig i dag men vet inte ännu kan bli Gällivare i kväll.
Var på Bio i går och såg den nya Harry Potter  ¤FAN¤ så bra den var.. skulle kunna gå och se den i dag igen... den bästa Harry Potter hittils.... Gå och se den om du gillar Harry potter säger jag bara.
Jo och Tommy och Karins Mb är nu helt skrot.. i Dag när det skulle till Västmark så Hade någon Spänt fast sin kanot på taket dåligt så den ramla av i 110km och åker rakt in i deras Mb. Alla klarade sig bra utom Mercan.
Nä nu väntar Magnus på att jag ska komma och äta..

Ja nu kollar man Allsång på skansen..

Har ätit fisk till middag.. sen åt vi frukt sallad med Rober och Jonna sen åkte vi ut med bil.
Å nu kolla vi tv.. är just nu fruktansvärt sugen på marängsvis..men ska försöka klara mig.
Hade tänkt att gå på bio men .. det fanns inte några bra platser.

Har lite problem

På denna blogg.. inlåggnings tiden kan vara upp till 10 minuter.. i oftast så orkar jag inte vänta..men i dag loggade jag in och gick å duschade.. så när jag var färdig så var jag inlåggade.
Ja ska på banken i dag och se om vi kan låna till stugen.. tror det blir svårt men vi får väl se.
Efter det så har vi inget planerat.. i går var vi ut och gick i en och en halv timme sen hade vi frukstunde Johnny ,Sussi,Felicia och Lilo var med förstås...
Utan socker går fortfarande jätt bra.. är helt förvånad att det var så enkelt.. Det gäller bara att bestämma sig.

Trött

Det har varit en lång och trevlig helg.. med god mat och mycket mycket trevligt sällskap...
Igentligen var helgen inte så lång .. men huvudet är trött å kroppen med.. Har varit lite irri i dag .. tyckte inte det själv men det är flera stycken som på peckat det så...Jag skyller på att jag förlorade i krocket i går två gånger till och med.
Nu sitter jag här för mig själv och kolla på packat och klart sommar.. innan det såg jag den nya filmen med will smith.. den var så där... inget för mig.. var så utråkade på slutet att jag satt på fb i stället med filmen som backgrunde ljud.. hahaha
Ja mamma , pappa å Johanna kom förbi i dag och kollade hur vi fått det i lägenheten.. sen käckade vi lite kina mat..mmm...
Har även beställt mig lite nya klädder inför släktträffen näsat helg...
Har tagit mycket bilder i helgen.. men jag orkar inte läga upp dem i dag.. får bli i morgon tror jag.. jo å stugan var jätte fin ska på banken i veckan och höra hur mycket vi får låna.. så snart är vi kanske stug ägare.. hihi..
Nä nu ska jag se den andra filmen jag hyrde..

Jo jag och Magnus har klarat oss en hel vecka utan godis( socker) ja allt jag skrev tidigare...

Vi har hittat den

Våran stuga.. Magnus har precis stigit upp.. han ska bara duscha så åker vi.. Å hoppas allt är som på bilderna... då är den värkligen en kanon stuga.. för 175 tusen..
hoppas hoppas...
Har packat och kommer inte hem fören på Söndag. Vet inte om jag kommer kunna höra av mig under helgen...Jag tar med kamran så ni får se bilder sen...

Ensam Varg igen

Karl har åkt till jobbet... och inge sällskap fick man av sin syster.. nej.. killen med bilen lokade mer än tråkiga syrran med chips förbjud alla dagar utom en i veckan...hahahahJa i morgon blir det Överkalix Marknad. Just nu är det bara jag och Magnus som ska , men kanske Dan och Johanna skulle komma.
Magnus skulle bara sova till 11 i morgon.. så vid tolv tiden åker vi. Ska om Siknäs först och lämna Jakita hos pappa (mamma jobbar).
Sen raka vägen till Överkalix. Lite tråkigt i 4 år i rad har Jag , Magnus ,Rober och Jonna åkt på lördagen på Överkalix marknaden.. men inte i år vi bryter traditionen.. tråkigt nog. =0(
Sen i kväll måste jag packa.. ska ju sova i Siknäs hela helgen... i Sviten hihi.. länktar är så mysigt att sova där (loftet i bagar stugan hos Magnus föräldrar)..
Nu ska jag fortsätta med ett spel jag hittade när jag surfade runt här i rymden...


Magnus har Vaknat

Nu har Magnus stigit upp och vi sitter båda inne i spel rummet.. jag framför datorn och Magnus spelar Need for speed..
Det är mysigt och svalt i spel rummet ska nog bosätta mig här resten av sommaren hahahahaha..

ÅÅÅ arg "suck"

Nu är det fel på ipoden igen på bloggen.. jag blir så arg och leds.. vet inte hur många timmar jag lagt ner på den.. ¤suck¤ det är väl bara att börja om..
Har stigit upp kl 8 i dag.. det var så varmt att det gick bara inte att sova mer... gick in i spel rummet för där kan man öppna fönstrerna bättre.. spelade lite Need for speed.. kring 10 deckade jag i soffan.. och vaknade halv 12.-.hehhehe det var ju inte riktigt meningen... ja gick och duschade i alla fall... rakade benen så gott de gick med alla myggbets sår jag har där... Vanligt vis duschar jag på 5 minuter.. tror det tog 45 minuter i dag .. jag fick värkligen sixsaka mellan beten..
Efter detta inlägg hade jag tänkt spela lite Super Mario 3.. på wii.. men får se om det funkar sist var det något fel...

Nä vet ni vad

Nä vet ni vad nu har jag jobbat med min blogg sen kl 21... jag börjar bli helt slut i huvudet.. ska gå och se en film får se hur mycket jag orkar hänga med och efter det blir det sängen..

Lite bilder från dagen.

Bilen vi säg på promenaden...Ett av träden vi såg.. var bara tvungen att fota det.. vet inte varför
Å middagen.. mm blir hungrig igen ...

Blev inte att åka i dag.

Ja vi åkte ej till Siknäs i dag.. ingen var hemma där så då var det ingen ide..
Vi tog en timmes promenad i stället.. svetten ran som bara den gud så fuktigt det är ute.
Men skönt sen när man kom hem och fick duscha av sig , sen började vi sen en film
Å nu har vi tagit en paus för att göra middag i dag blev det hemma gjorde hamburgare med sallad från i går + några klyftisar.
mm så gott det ska bli magen skriker så man tror den aldrig fått mat.. hhihihi
Sen i kväll är allt som vanligt jag ska se den sista Harry Potter och Magnus ska och jobba till Umeå i dag börjar i alla fall kl 21.00. så han får vara hemma lite längre..
Nä nu är maten färdig.. hörs sen kramis..

God morgon...

Ja har precis stigit upp... fattar inte hur jag lyckas sova så här länge...men ont i nacken har jag det kan jag lova.
Ja  i dag ska jag fortsätta att skirva på min barn bok som jag har börjat med som handlar  om en prins.
Är väldigt kul har så många historier i huvudet att det behöver äntligen få komma ut. Men jag länktar mest tills jag får börja rita bilder till alla historier. =0)
Sen ska vi kanske åka till Magnus föräldrer i dag och kolla på lite saker (Pauls) , men det är inte säker det kan bli på fredag också.
Jo Emma , Erik och Gunnar var förbi i går..kul var det.. men det tyckte nog inte dem.. de for ganska fort men jag förstår dem vi var inte roliga i går, grininga och gnälliga och helt utmattade.. hahaha
Mår mycket bättre i dag.. är inte alls lika sugen på socker som tidigare.. men det kommer säker ett bakslag snart...

Jo när du ändå är här lyssna på musiken om du har tid.. och kom gärna med låt förslag..Kram

                                                                               
Håll ut ett tag till Cina.. pussis


Luleå-Siknäs, Siknäs-Luleå


Go Kväll
Har varit med Johnny , Sussi , Felicia och Lilo till Siknäs i kväll och hälsat på hos mamma å Johanna. Pappa var inte hemma han är och fiskar någonstans kring Kiruna.
Det vart en mycket trevlig kväll förutom buset och skällandet från två livliga hundar i bilen på väg ditt och tillbaka.
Jakita och Lilo skällde (eller Jakita) så att öronen exploderade tror jag..
Ja detta är min nya blogg då.. den är under uppbyggnad ännu .. men jag har hunnit en bra bit i alla fall.
Hoppas ni ska trivas lika bra som jag.

Jo och så vill jag bara medela alla att.
Sen i söndags så har jag och Magnus varit utan socker (godis , dricka , glass .m.m)  även restaurang mat (även kallad ute mat) och så ska det fortsätt så länge som möjlig hällst hela livet.. Vi ska få äta ute någon gång per månda .. typ 2 dagar och chips en dag i veckan om vi vill..
Ville bara medela så alla i min närhet är medvetna om varför vi är griniga och gnälliga..

Välkommna



Till min nya blogg.. hoppas ni gillar den..


RSS 2.0